Валери Жаблянов: Предлагаме смяна на ръководството на БСП

2
Социалистите се събраха на 50-ия си Конгрес
Социалистите се събраха на 50-ия си Конгрес Видео: NOVA

Социалистите се събраха на 50-ия си Конгрес

Членове на БСП предлагат смяна на ръководството на партията. Това заяви Валери Жаблянов по време на 50-я Конгрес на партията.

“Проблемите на БСП са много по-дълбоки и по-сериозни. БСП загуби огромен брой избиратели и авторитет пред българското общество, сегашното ръководство на партията я потопи в скандали, влезе в безсмислени битки с президента. Отслаби партията като цяло. Отчитайки всичко това, се надяваме да намери необходимите сили да осъществи промяна в ръководството на партията, което е основният източник на тази политика”, каза Жаблянов, предава NOVA.

Той посочи лидерът на партията Корнелия Нинова като “основният проблем за това БСП да тръгне по друг път”.

Нинова носи основната отговорност за това днес БСП да има само 25 народни представители и да се ползва с много ниска степен на доверие. Корнелия Нинова не е единственият проблем, но е основният, за това БСП да тръгне по друг път”, заяви той.

В проектът за решение членове на БСП предлагат не само смяна на ръководството на партията, а и промени в начина, по който БСП излъчва кандидатите си за народни принципи, както и промяна в идейните си принципи, от който изхожда в кампанията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари