Валери Симеонов: Тежката епидемия нанесе пораженията върху управлението

0
Ако бяха приети предложенията на БСП бюджетът щеше да бъде сринат
Ако бяха приети предложенията на БСП бюджетът щеше да бъде сринат Снимка: БГНЕС

Тежката епидемия нанесе пораженията върху управлението

Това каза лидерът на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов в интервю за предаването Още от деня“ по БНТ.

„Това е много сериозен проблем. Аз в момента имам двама депутати, единият от които бере душа в момента, заради това, че имаше хора на високи политически и професионални постове, които заблуждаваха обществото, че нямало такъв вирус. Другият е след 34 дена с две положителни проби. Не получавам разбиране и в Парламента, защото искам този Парламент да спре да работи. Не може да събират 240 човека на едно място. Този въпрос няколко вече седмици го поставям на председателки съвет“, каза той.

Симеонов подчерта, че не сме уличили нито на президент, нито на опозиция.

„Опозицията присъства в Парламента не само да критикува всяко решение и да пречи на работата на Парламента. Но тя не е предложила досега нито едно смислено предложение. Същата работа е с президента. Един невзрачен човек, преминал от държавна служба прескочил в Президентството. Естествено, че не е подготвен. Поне да не взима отношение. Не може да имаш смислено позиция, когато тя е на повърхностно ниво“, добави той.

„Ако бяха приети предложенията на БСП бюджетът щеше да бъде сринат. Всички техни действия са насочени към разграждане на държавността. Както и приказките и действията на президента“, каза Симеонов.

Той добави, че вечна хармония няма, но е важно да се постигат целите, които си е поставило това правителство. Симеонов каза още, че целите се постигат и че програмата за управление в голямата си част е изпълнена и продължава да се изпълнява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари