Валери Симеонов и Джон Лоутън вдигнаха шум на брега на Дунав

0

Вицепремиерът Валери Симеонов и тази година посрещна Джулай морнинг в компанията на Цонко Цонев и Джон Лоутън в Тутракан, където пяха емблематичната песен July Morning. 

Вицепремиерът Валери Симеонов, Цонко Цонев, Джон Лоутън и Б.Т.Р. вдигнаха шум на брега на Дунав в първото утро от юли. Те пяха заедно емблематичната песен на “Юрая хийп” на сцената в Тутракан, където за трета поредна година посрещнаха Джулай морнинг заедно със стотици хора от цяла България. Посрещането на изгрева започна още в полунощ с много рок музика, която продължи до 7 часа.

По традиция стотици бяха на Камен бряг. Нито дъждът, нито необичайното студено време попречиха на хората и тази година да се съберат в местността Огънчето, съобщават от общината. Слънцето успя да си проправи път през облаците и се показа на хоризонта в 5,40 ч под звуците на знаковия хит July Morning в изпълнение на Звезди Керемедчиев и “Ахат”. Преди това феновете на рока пяха с Милена Славова.

Рок посрещане на първите юлски лъчи имаше и в Шабла на централния плаж на къмпинг “Дружба”. Купонът там започна в 22 часа и продължи до изгрев-слънце с музикантите от D2, “Сакар”, Funk Temptation, Dusty Road Driver и “Фара бенд”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари