Валентина Войкова: ПП-ДБ се държат като ощипана госпожица

0
Сега е моментът ПП-ДБ да направят някакви отстъпки, коментира журналистът
Сега е моментът ПП-ДБ да направят някакви отстъпки, коментира журналистът Снимка: Facebook

Сега е моментът ПП-ДБ да направят някакви отстъпки, коментира журналистът

Как така "Продължаваме промяната“ – "Демократична България“ очакват пълна и безпрекословна подкрепа и носене на отговорност за управлението, без в същото време да има споделяне на властта? Това попита в ефира на предаването "България, Европа и светът на фокус" на Радио "Фокус" журналистът Валентина Войкова.

"Това, на което сме свидетели, е форма на коалиционно споразумение. И не мога да разбера защо се поддържа тази лъжа спрямо избирателите. Много по-честната и много по-достойната позиция е да се влезе в някакво коалиционно споразумение. Поведението на ПП-ДБ е като на ощипана госпожица - правим се, че е така, ама то всъщност не е, защото за пред хората, пък какво ще кажат. По-достойната позиция е да има някакво коалиционно споразумение", коментира журналистът.

Според Войкова е сложно да се каже кой държи червената химикалка: "Аз мисля, че сега беше времето, при така стеклите се обстоятелства, отстъпки да направят коалицията "Продължаваме промяната“ – "Демократична България“. Т.е. за да може изобщо да продължи тази конструкция, сглобка или както там да се нарича чисто лексикално, сега е моментът те да направят някакви отстъпки и да покажат добра воля, за да продължи това управление. В противен случай, вероятно отиваме на избори, от което никой не печели, според мен. Още повече, че не знам, за мен беше твърде, твърде прибързано още от петък, на третата седмица, даже не знам дали има и три седмици от функционирането на това управление, да започне да се говори: "Ние ще вземем оставката, ние ще дадем оставката“. Някак си ми се вижда несериозно".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    daskal
    Знам, че ще получа тежки критики, ама като ѝ гледам снимката - нещо изобщо не ме избива на политика, ами на съвсем други неща.
  • 5
    4
    Мнение
    Тази "журналистка" е щастливо омъжена за приятел на Пеевски, та и за това не работи активно. Друг е въпроса, че в друга скорошна изява споделяше президентските възгледи. Та поради тези две причини не я приемам за обективен професионалист, на чието мнение може да се довериш.
  • 4
    3
    пп
    са аматьори, а файтонната партия на жълтите павета просто няма избор!
  • 3
    2
    Русенец
    Продължаваме подмяната са наместниците на господарите на територията. ГЕРБ са свалили гащички и сега мърдат д-то да помислят другите, че не са лесни. Това правителство беше ясно преди изборите. Това правителство ще е на власт докато не изпълни поставените цели.
  • 10
    1

    Не беше ли телевизионна говорителка...какво разбираш от политика????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари