В Световрачене чакат списък с жертвите

0
Хората не знаят дали близките им са сред загиналите
Хората не знаят дали близките им са сред загиналите Снимка: БГНЕС

В Световрачене чакат списък с имената на загиналите.

13-годишното дете, което загина при катастрофата край Своге, е било с баща си и баба си. Жителите на Световрачене твърдят, че и тримата са сред загиналите.

Близки на хората, занимали на екскурзията, обаче все още не знаят дали роднините им са сред загиналите, предава Дарик. Една от жените в селото вчера е опитала да получи информация за своята леля. Първо са й казали, че името й е в списък с имената на загиналите, а по-късно са й казали, че информацията не е сигурна.

Други роднини са обиколили част от болниците, в които са настанени пострадалите, но отново не са получили информация.

Местните очакват цял ден на сградата на кметството да бъдат залепени списъци с имената на загиналите, както и точно в коя болница е настанен всеки от пострадалите. Такава информация обаче в кметството няма и до момента.

Емилия Колева, която е загубила роднина в катастрофата, разказа следното: "Почина на мъжа ми сестра. Завели са я в Нови Искър и оттам не ми дават сведения. Тя често пътуваше на тези екскурзии, беше част от ансамбъла. Преди време тя държеше клуба. Тя никога нищо не ми казваше, отишла е на екскурзия. Впоследствие разбрах, че тя е починала. Абсолютно никой никаква информация не ни дава".

По думите й не е имало проблеми и инциденти с фирмата "Мобилус - 5 ООД", собственост на която е катастрофиралият автобус.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари