В Русе се проведе Първи турнир от Б група жени по тенис на маса

3
Анита Петкова ще участва в силния международен турнир в Панагюрище
Анита Петкова ще участва в силния международен турнир в Панагюрище Снимка: СКТМ "Дунав Русе"

Анита Петкова ще участва в силния международен турнир в Панагюрище

На 2 март се проведе Първи турнир от Б група жени в Русе.

Момичетата на треньорите Петър Петров и Стефан Лъвчиев записаха три победи и една загуба и са на първо място във временното класиране, съобщиха от СКТМ "Дунав Русе".

Анита Петкова, Елица Аспарухова, Дзиаин Ванг и Лила Лъвчиева спечелиха срещу "Янтра" /Полски Тръмбеш с 3:2. Срещу "Светкавица" Търговище с 3:0, където ценна победа направи Дзиаин Ванг срещу бившата национална състезателка Габриела Вълчанова с 3:2.

Отборът на "Варна 2015 - 1" победи русенки с 3:2. Две победи записа Анита Петкова срещу Екатерина Куваева и Виктория Петкова. Лила Лъвчиева загуби с 2:3 от Михайлова. Ванг загуби драматично от Куваева с 1:3 и от Петкова с 1:3.

Срещу "Варна - 2015 - 2" русенки бяха категорични и спечелиха с 3:1.

Във временното класиране "Дунав Русе" е на първо място с равни точки с "Варна - 2015 - 1", но с по-добра геймова разлика.

Следващия кръг отново е в Русе, а за младите девойки предстоят държавни първенства. Включената в националния отбор до 19 години Анита Петкова ще участва в силния международен турнир в Панагюрище, част от WTT серии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари