В Русе проведоха Национален бизнес форум

0

Днес, в зала „Европа“ на Доходното здание, г-н Мариан Савов - директор на ОП „Русе Арт“ откри от името на кмета националния бизнес форум „Силни региони за силна икономика“.

Организатори са списание „Бизнес Клуб“ и Община Русе с партньори бизнес организации: БТПП, АИКБ, БСК, ИПИ, ОБК, НСМСБ, ИАНМСП  и др.

Г-н Савов връчи поздравителен адрес на Велислав Русев – главен редактор на списание „Бизнес клуб“ от името на кмета на Община Русе Пламен Стоилов.

Г-н Русев поднесе сертификат за партньорството на Община Русе за подкрепата при осъществяването на националния бизнес форум.

Целта на провеждането на най-мащабния национален бизнес форум за 2017 г. е да засили взаимодействието между държавните и общинските служители от една страна и представителите на бизнеса от друга, както и да засегне основни тези за развитието на местния бизнес.

Форумът се състои от два модула. Първият модул е среща с местния бизнес, на която авторите и експертите на списание „Бизнес Клуб“ и представители на бизнес и държавни организации представят информация, свързана  с форми за евро и други финансирания, както и експертни решения в областта на маркетинга, рекламата, продажбите, човешки ресурси, мотивация, мениджмънт, иновации, внедряване на ERP системи, международни пазари, франчайз модела и др.

Вторият модул е концерт – спектакъл „Свята земя българска“ с участието на Поли Паскова и Ансамбъл „Чинари“ и водещ Шкумбата. Той ще се състои тази вечер, от 18 часа, на площад „Свобода“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари