В Русе подготвят предсрочните избори

0
Обсъдена бе и предстоящата информационна кампания относно машинния вот
Обсъдена бе и предстоящата информационна кампания относно машинния вот Снимка: Дойче Веле

Областният управител Анатоли Станев участва в първото заседание на новоназначената РИК

Представители на Областната администрация в Русе и членове на техническия екип по подготовката на предсрочните парламентарни избори за 2-и октомври връчиха днес на председателя на Районната избирателна комисия /РИК/ Милена Хинкова трите печата, с които комисията ще работи.

Припомняме, че по-рано през деня областният управител Анатоли Станев участва в първото заседание на новоназначената РИК, като на място се срещна с членовете на комисията. „Вие сте доказани професионалисти в работата си, по-голямата част от вас имат и сериозен опит в правенето на избори. Вярвам ви и съм сигурен във вашата компетентност и професионализъм“, с тези думи областният управител се обърна към състава на Районната избирателна комисия. Също така той изрази увереност, че всички ще работят като един отбор, за да бъде гарантирано честното, прозрачно и демократично провеждане на вота и заяви, че РИК-Русе винаги може да разчита на неговата подкрепа и съдействие. Обсъдена бе и предстоящата информационна кампания относно машинния вот.

Утре до 17.00 часа на официалния е-mail адрес на Областната администрация: [email protected] ще се приемат заявленията на общините от колко демо машини ще имат нужда. До края на седмицата се очаква в Русе да бъдат доставени и предварителните избирателни списъци.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари