В Русе опасните клони ги премахват, като отрежат цялото дърво!

0

Читателка на Dunavmost.bg, която предпочете да остане анонимна ни разказа една случка станала след скорошната буря в град Русе.

Тя сподели с нас, че след въпросната буря се чупи един клон на дърво край блок "Пелистер" в квартал "Здравец Изток".

И когато идват хората, които се грижат за окастрянето на опасните клони, вместо да премахнат "опасния клон" те премахват цялото дърво.

Дамата казва, че всички живущи в блока са учудени от нелогичните действия на хората, които са наредили да бъде изсечено цяло едно дърво, само заради един клон.

Ето и какъв коментар ни написа тя:

"Потресени сме от случващото се, след скорошна буря в края на месец юни, един от клоните на дърво пред блока се счупи, висеше счупен няколко дни, при което от общината дойдоха уж да свършат работа и вместо да отрежат висящият клон, "видяха сметката" на цялото дърво....

Попитахме ги защо го режат изцяло, а отговора бе, че така им е наредено, за което ние жителите не вярваме! Потресени сме от факта, че вместо да опазваме околната среда и това богатство дърветата, с лека ръка слагаме край на живота на липата... и дори не си изчистиха площта... Дървото "лежи" на земята разпиляно, молим господин кмета да обърне внимание на случващото се и да се вземат мерки!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари