В педиатрията на УМБАЛ "Канев" допускат само деца в тежко състояние и деца до 2 години

2
Медиците в отделение "Педиатрия" на УМБАЛ "Канев" имат основно грижа за пациентите, настанени в болницата
Медиците в отделение "Педиатрия" на УМБАЛ "Канев" имат основно грижа за пациентите, настанени в болницата Снимка: Dunavmost / Архив

Медиците в отделение "Педиатрия" на УМБАЛ "Канев" имат основно грижа за пациентите, настанени в болницата

В отделение Педиатрия ще се допускат пациенти в тежко състояние, които се нуждаят от спешни грижи, и деца до 2-годишна възраст, съобщиха от УМБАЛ „Канев“ - Русе. Това се прави, тъй като родители масово водят децата си, които са неразположени, за преглед в педиатрията, а тези прегледи са ангажимент на личния лекар. Медиците в отделението имат основно грижа за пациентите, които са настанени в болницата.

От болницата припомнят, че отделението е медицинско звено за болнично лечение.

Всички деца, които се нуждаят от преглед през нощта, в почивни и празнични дни, трябва да се обърнат към спешен кабинет в УМБАЛ „Медика“, който пое функциите на бившата „Мобилмед“. Там децата се преглеждат безплатно, при условие, че техният общопрактикуващ лекар има сключен договор с лечебното заведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Гергана
    Некадърници! Поне си признават, че за нищо не стават.
  • 9
    1
    Сашо
    Време беше да се спрат прегледите на нощна смяна в Педиатрия! Само по спешност, защото най-вече циганите пристигат през нощта с " болно е от няколко дни " , но не само те и други така практикуват, и за да не висят пред ОПЛ те знаят " В Детското ще ни прегледат безплатно".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари