В капан на сръбско - унгарската граница: "Такова нещо не ни се е случвало"

2
Българите пътуват на организирана почивка в Австрия
Българите пътуват на организирана почивка в Австрия Снимка: БГНЕС

Българите пътуват на организирана почивка в Австрия

Близо 9 часа чакаха десетки българи на сръбско - унгарската граница. Няма ясно обяснение на властите защо е това забавяне, но има засилени гранични проверки. На място са три автобуса с българи, които пътуват на организирана екскурзия.

Хората споделят, че опашката е огромна, а сред пътуващите има бременни жени и малки деца, предава Bulgaria On Air.

"Намираме се четвърти час на сръбско - унгарската граница, нямаме обяснение защо не можем до минем. Пътуваме към Австрия, такова нещо не ни се е случвало", споделиха жени, пътуващи да празнуват Нова година в Австрия.

По-късно от МВнР съобщиха, че след намесата на консула на България в Будапеща, автобусите са освободени и туристите вече свободно пътуват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари