В интернет се продават положителни тестове за бременност

2
"За да зарадвате вашата половинка" или "идеален за приятни изненади и шеги. Дискретно опакован."
"За да зарадвате вашата половинка" или "идеален за приятни изненади и шеги. Дискретно опакован." Видео: БНТ

Продават положителни тестове за бременност в сайтовете за електронна търговия в интернет.

Цените варират между 10 и 40 лв. В навечерието на празника на влюбените, който става все по-популярен и в България, тестовете с две чертички стават още по-търсени, информира БНТ.

"За да зарадвате вашата половинка" или "идеален за приятни изненади и шеги. Дискретно опакован." Това са част от рекламните послания с които онлайн търговци те приканват да си купиш положителен тест за бременност.

Психологът Ана Тодорова разказва, че в Съединените щати подобни обяви са актуални още от края на 90-те години и са известна първоаприлска шега. Всъщност жените лъжат мъжете, че са бременни още от древни времена, но тогава просто не е имало тестове.

Ана Тодорова - психотерапевт: Това е чудесен начин да изманипулираш някой, може да е банално, но за много хора това би било причина да се оженят за някой.

Оля Малинова е една от жените от нашумелия Стенд ъп спектакъл - Уан найт стенд. Монологът ѝ обръща специално внимание на тестовете за бременност.

Оля Малинова - експерт по тестове за бременност: Аз бих посъветвала жените, вместо да дават 30-50 лв. за тест за бременност, да дадат 12 лв. за въже и с това въже също могат да вържат един мъж много успешно.

И макар продажбите на положителни тестова да не са незаконни, това може да е коварно оръжие, което да се използва с користни цели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари