В Хан Юнис откриха тялото на заложник, отвлечен на 7 октомври

0
Това съобщават израелските военни
Това съобщават израелските военни Снимка: AFP

Това съобщават израелските военни

Делегация на "Хамас" ще пътува до Кайро утре за преговори за прекратяване на огъня в Ивицата Газа, става ясно от изявление на радикалната ислямистка групировка, цитирано от Ройтерс и БНР.

Палестинските жертви след началото на войната, която утре ще навлезе в седмия си месец, са надхвърлили 33 000, съобщиха здравните власти в Ивицата Газа, които са под контрола на "Хамас".

Междувременно израелските военни съобщиха, че са открили в град Хан Юнис тялото на 47-годишен заложник, отвлечен при нахлуването на "Хамас" на 7 октомври и убит по-късно от ислямистите. В Хан Юнис са били открити и унищожени над 40 взривни устройства и един тон взривни вещества.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Moni levi
    Лошо,тези долни мрьсни араби пьрвобитни и прости диваци,трябва да заселят Газа с евреи за наказание,а арабите да ги преберьт в Йордания и Ливан,там да живеят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари