Уволниха възпитателката, посегнала на дете

2
Инцидентно изпускане на нервите, така описа ситуацията кметът на Благоевград
Инцидентно изпускане на нервите, така описа ситуацията кметът на Благоевград Видео: NOVA

До момента сигнали и оплаквания от въпросната възпитателка не е имало

След видеоклип с насилие, помощник-възпитателка от детска градина в Благоевград е уволнена. На кадрите се вижда как жената държи едно от децата, грубо го поставя да седне на пясъчника, а след това му удря и няколко шамара.

До момента сигнали и оплаквания от въпросната възпитателка не е имало, а родителите на детето разказват, че случката е в първия му ден на детска градина. От тогава то не иска да я посещава.

Кметът на Благоевград Илко Стоянов обясни, че е назначил комисия за проверка на случая.

То просто е искало да се придвижи към неговото сестриче, което е било в другата група в детската градина, това е създало напрежението, това непослушание. Инцидентно изпускане на нервите! Когато не си готов, не трябва. По-добре наистина не отивай на работа, по-малко ще е наказанието и повече ще ти влезнем в положение. Тя вече не е на работа в системата, просто за тази система не става”, заяви Илко Стоянов, кмет на Благоевград, предаде NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Moni levi
    Ами,изпускане,те си заслужават боя,те са келеши и копелета, невъзпитани и прости!Сега,стоите без персонал,като не умеете да го защитавате,все персонала ви виновен!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари