Установиха 5 случая на незаконен превоз на дървесина в Русенско

0
Образувани са преписки по случаите
Образувани са преписки по случаите

Образувани са преписки по случаите

На 28 ноември в района на село Долна Студена беленските полицаи са засекли двама мъже, управлявали каруци с конски впряг, с които превозвали дървен материал. При проверките служителите на реда са констатирали, че всеки един от тях е бил натоварил и пренасял по около кубик дърва, от вида акация, без контролна горска марка и без превозен билет. Образувани са преписки по описа на РУ - Бяла.

Вчера екипи на РУ - Ветово са извършили съвместни проверки със служители от РДГ - Русе, в землището на град Сеново. В хода на акцията е бил засечен товарен автомобил с марка „Фолксваген“, управляван от 28-годишен мъж, без контролна горска марка, без превозен билет и без необходимите документи, да превозва около 1.0 кубични метра пространствена дървесина за огрев от видовете - дива слива и акация. При последвала проверка на адреса обитаван от него, намиращ се в населеното място, са установили още 4 кубика от въпросната дървесина, отново без документи.

В още един частен имот в града, стопанисван от 25-годишен мъж, униформените са намерили още около 4 кубика акация и дива слива, също нерегламентирано придобити и съхранявани. Заведени са три преписки по случаите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Наско
    А в Пиргово кога ще ги хванете?
  • 4
    1
    Alèx
    Не спъвайте бизнеса на братчедите, щот утре няма кой да гласува!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари