Управител на търговско дружество блъсна жена в Две могили и избяга

1
На следващия ден сам се явил в районното управление
На следващия ден сам се явил в районното управление

На следващия ден сам се явил в районното управление 

На 27 януари около 18:50 ч. в РУ - Две могили е получен сигнал за пътен инцидент, възникнал в гр. Две могили, на кръстовище между бул. България и ул. Н. Й. Вапцаров. На местопроизшествието е изпратен екип на РУ - Две могили, който е установил там две жени на 64 и 74 г., които заявили, че при пресичане на пътното платно, от дясно наляво, в посока жп - гарата, едната е била блъсната от тъмен на цвят лек автомобил, движещ се от центъра на града в посока автогарата. Те обяснили, че автомобилът е напуснал местопроизшествието без да спре, а при удара жената е пострадала, като след преглед ѝ е установена фрактура на крак.

В хода на предприетите действия по изясняване на пътнотранспортното произшествие, полицаите са установили автомобила, причинил инцидента – „Ауди А6“, собственост на търговско дружество, като той е бил открит паркиран на улица в града. Започнало е разследване на произшествието.

Вчера в районното управление се е явил 54-годишен мъж, управител на търговското дружество собственик на колата, който е заявил, че по време на инцидента той е управлявал Ауди-то.

Работата по случая продължава, в хода на образуваното по случая досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари