Уникални кръгове се появиха по едно от замръзналите Рилски езера

0
Уникалната инсталация е дело на български творци, пожелали анонимност
Уникалната инсталация е дело на български творци, пожелали анонимност

Творци, които искат да останат анонимни, са направили уникална инсталация и са накарали едно от Рилските езера да грейне, пише Монитор.

През нощта върху неговата повърхност се вижда огромна фигура, подобна на онези, които сме свикнали да виждаме в житните ниви в Шотландия. 

Самите творци споделят, че са се събрани спонтанно и са от цяла България. Те решили да направят уникална светлинна инсталация върху второто езеро "Елбур" в Рила, което в тази част на годината е замръзнало.

Арт изпълнителите казват, че творбата им е посветена на вътрешния мир и хармония у човека и се надяват, чрез подобни проекти да провокират творческото начало и себеизразяването на хората от целия свят и специално тези от България и Балканите.

Те са уверени в новото възраждане на България и казват, че творят в името на мира и обединението. Нестандартните им идеи са плод на продължителни медитации и интуитивно следване на вътрешните им импулси.

Стремят се да живеят здравословен и осъзнат живот.

Мирът е тясно свързан с вътрешната покой на човека, който се появява след медитация, а този покой се изразява, чрез творчество, в конкретния случай огромна рисунка върху снега, споделят още творците.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари