УМБАЛ „Канев“ свърши запасите от кръв 0+

1
Болницата в Русе спешно се нуждае от кръводарители с 0 + група
Болницата в Русе спешно се нуждае от кръводарители с 0 + група

Болницата в Русе спешно се нуждае от кръводарители с 0 + група

Отделението по трансфузионна хематология към УМБАЛ "Канев" в Русе се нуждае спешно от кръводарители с 0+ група, поради изчерпване на наличните запаси.

„Бъдете здрави и помогнете на хората със спешна нужда от кръвопреливане!“, призоваха от отделението.

Кръводаряването може да се извърши в отделението по трансфузионна хематология на УМБАЛ "Канев" в Русе, всеки делничен ден от 7:30 до 12:30 часа.

За кръводаряване се приемат здрави хора на възраст от 18 до 60 години, за които освидетелстващият лекар е преценил, че няма опасност за здравето им и за здравето на приемателя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    8
    До 3
    Хах, явно не съм единствения. Отивам да дам кръв за близък приятел. Колумбийка /да бе, родена е в Колумбия/ ми мери кръвното - високо е, не ставаш. Аз побеснявам. Точно след час и петдесет минути давах кръв в Плевен. Напомпен с адреналин, шофирал като ненормалник без да спазвам ограничения и правила. И кръвното ми е в нормата. КРЪВНИЯ ЦЕНТЪР Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА С ЦИГАНИТЕ!!!
  • 5
    7
    Имам бе
    Имате една банка от мен. 700 лева! Точно толкова платих аз като се налагаше за баща ми и ме пратихте при циганите, като отказахте всичките донори които ви докарах. Алооо, отделението по трансфузионна хематология чухте ли ме? 700 лева.
  • 8
    6
    русенец
    Източете кръвта на служителите в русенската хематология. Напълно я източете без значение от коя група е! Те превърнаха даряването на кръв в гаден бизнес. Когато няма държава, няма контрол, няма гражданско общество, всичко се превръща в бизнес. Да не дава Господ да се налага на наш близък да има нужда от кръвопреливане, защото и цялата рода да отидем, пак ще вземат от мангалите, а от нас ще вземат кинти!
  • 7
    5
    Моето име
    Някъде в друга област сигурно имат излишък, ама не...бележките важат само по области. Аз съм 0- , също ценна група и нямам против да дарявам за хора от цялата страна, но е невъзможно, щото, видите ли, няма единна система.
  • 1
    4
    Оферта
    1 банка 0+, срещу 5000.00 лева. Ама да ги платят Болница КЕНЕФФ или Дръжаватъ, НЕ пациента. Срок на Офертата е 37 минути. Ибан Ибанов да се обади СРОЧНО.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари