УМБАЛ "Канев" стартира кръводарителска акция в навечерието на Великденските празници

2
В кръвта ти е да спасяваш!
В кръвта ти е да спасяваш!

В кръвта ти е да спасяваш!

БМЧК - Русе и Университетска болница "Канев" със съвместна кръводарителска акция в навечерието на Светлите Великденски празници

Кръводарителската кампания ще се състои на 06.04. /четвъртък/ от 8:30 до 12:30 ч. в Отделение Трансфузионна хематология, в двора на Хирургичен блок, съобщиха от русенската болница.

"Безвъзмездното даряване на кръв помага на нуждаещите се и на вас самите! То стимулира обновяването на кръвните клетки и засилва защитните сили на организма.", пишат от лечебното заведение.

Количеството на дарената кръв е обикновено между 405 - 450 милилитра като количеството тя се възстановява за едно денонощие, а качествено за 3 до 4 седмици, поясниха от болницата.

В кръвта ти е да спасяваш!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Супер
    600 лева за банка ми струва кръвта. Точно толкова платих аз в началото на тази година след изнудване над мой близък от същата болница. Парите на ръка и предварително моля!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари