Улица "погълна" кола в Русе

2
Не е ясно как точно превозното средство се е озовало там
Не е ясно как точно превозното средство се е озовало там Видео: Севда Маринова

Силната буря, която се разрази в Русе рано тази сутрин превърна града в апокалиптична сцена от филм, предава Glasnews.bg.

Клони и цели дървета паднаха върху коли. Обилен дъжд - 17,5 л/кв. метър се изсипа в крайдунавския град. Скоростта на вятъра е била около 50 км/час.

Наводнени са множество пътища, както къщи и мазета.

Щетите по леки автомобили са големи. Уличен стълб се стовари върху фирмена кола. Счупено е предното стъкло на возилото. Смачкан е и таванът.

Огромни дървета също са паднали върху спрени коли. Улиците са осеяни с клони.

Улица, разкопана от багер, погълна автомобил с марката „Опел“. Все още не е ясно как точно превозното средство се е озовало там и дали има пострадали хора. Севда Маринова е публикувала кадри от инцидента във Фейсбук .

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    архитект
    България си е много хубава страна. Веднъж на 20-30 години стават бедствия като днешното. Какво да кажат филипинците дето ги брулят тайфуни всяка година. Какво да кажат в Индия . Те не си храчат върху страните си и не се отричат от произхода си .
  • 1
    1
    ДДС
    България е държава от третия свят.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари