Украински военен експерт: Русия е получила 1 милион боеприпаси от геополитическите си партньори

0
Това е работа на Китай, защото е ясно, че Ким Чен Ун не взема самостоятелни решения и е марионетка на Си Дзинпин, обясни Олег Жданов
Това е работа на Китай, защото е ясно, че Ким Чен Ун не взема самостоятелни решения и е марионетка на Си Дзинпин, обясни Олег Жданов Снимка: © AP Photo / Matt Rourke / архив

Това е работа на Китай, защото е ясно, че Ким Чен Ун не взема самостоятелни решения и е марионетка на Си Дзинпин, обясни Олег Жданов

Русия е получила 1 милион боеприпаси от своите партньори, твърди украинският военен експерт Олег Жданов, който смята, че зад всичко това стои Китай.

"Да, Лавров отиде в Пекин, а Шойгу отиде в Пхенян и в резултат на това Русия получи един милион боеприпаси в рамките на няколко месеца. Освен това Москва ще получи още 500 000 и снаряда. Това е работа на Китай, защото е ясно, че Ким Чен Ун не взема самостоятелни решения и е марионетка на Си Дзинпин“, обясни той в интервю за Главред, на което се позовава агенция УНИАН, предаде БГНЕС.

Според него китайският лидер сега потвърждава преговорна позиция със САЩ по тайванския въпрос. Жданов обясни схемата, по която действа Си Дзинпин: „Ще дам на Русия толкова оръжия, колкото ѝ е необходимо, за да спечели тази война, ако не ми отстъпите Тайван“.

Иран беше един от основните доставчици на оръжие за Москва в първата година от пълномащабната ѝ война срещу Украйна. Тогава окупаторите масово атакуваха с дронове украински градове. През последните седмици обаче Северна Корея все по-често се споменава в медиите . Вече са известни случаи, когато Русия е използвала ракети, получени от КНДР, за да атакува Украйна. Южна Корея заяви, че сега КНДР използва Украйна като полигон за изпитания на ракети, способни да носят ядрен заряд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    7
    123
    Бе яж си там пушеното сало и недей подскача по много. Русия ще ампутира нацизма в украйна и ще въведе ред във вашата избочена кочина.
  • 5
    6
    Янко
    Какво получихме за нарязаните СС ,СКЪД,и флот по молба на "майка тюркия"? Разпита трябва да е изначало от Филип Димитров,Ив.Костов,Симеон 2 ,министър Свинаров,Соломон И.Паси и так далее... до Тагаренко.
  • 5
    5
    Коментар ми Янко
    Русия е получила от партньорите си да ,вярно е,а ние какво получихме от нашите партньори за нарязаните самолети,бронетехника,гаубици и унищожената армия,отбрана,здравеопазване и енергетика.Ние какво получихме освен физиономиите на нашите цървули в парламента.Да не ги изброявам поименно че списъка е дълъг но в момента действщи ги знаем кои са.Ние какво получихме,искахме,защитихме,изискахме като стратегически партньори? Кой ще каже?
  • 2
    4
    Ахмат Сило
    Много им се иска на наглосаксите, само бандерите да получават, та белким победят!!!
  • 1
    3
    Нормално:
    Аз също съм урод, но не комунистически, а физически. Нещо ми объркаха хапчетата за хормонална терапия и стана тя една.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари