Украински полковник е намерен застрелян в кабинета му

1
Полковникът, чието име не се разкрива, е намерен с огнестрелни рани в главата
Полковникът, чието име не се разкрива, е намерен с огнестрелни рани в главата Снимка: РИА Новости

Полковникът, чието име не се разкрива, е намерен с огнестрелни рани в главата

Полковник от Службата за сигурност на Украйна (СБУ) е намерен застрелян в кабинета му в Киев, съобщава РБК-Украйна, като се позовава на източници от правоприлагащите органи.

От пресслужбата на СБУ поясниха пред агенцията, че обстоятелствата около смъртта на офицера от разузнаването се разследват в рамките на наказателно производство, водено от следователи на Националната полиция на Украйна. СБУ "оказва максимално съдействие на Националната полиция за пълно, обективно и безпристрастно разследване“.

Източник на УНИАН на свой ред разкрива, че полковникът, чието име не се разкрива, е намерен с огнестрелни рани в главата, съобщи Агенция Фокус.

Други подробности към момента не се съобщават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ...
    що не коментирате как усрайна трепе своите служители ? директно в кабинета. е това е фашистка чистка. що мълчи оная бесарабска проститутка укриващата ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари