Украински джип затъна на плаж в Кабакум

3
Луксозното возило се разходило демонстративно по пясъка на метри от водата
Луксозното возило се разходило демонстративно по пясъка на метри от водата Снимка: Facebook

Луксозното возило се разходило демонстративно по пясъка на метри от водата

Голям джип е затънал в пясъка на плажа в местността Кабакум край Варна, предаде “24 ЧАСА”. Шофьорът на луксозното возило се е разходил демонстративно вчера на метри от морето върху златния пясък, след което е заседнал и не е могъл да тръгне.

Очевидци веднага подали сигнал към полицията, които дошли своевременно и съставили акт за нарушението. Извеждането на белия джип е за сметка на водача.

Санкцията ще бъде между 1000 и 3000 лв., ще се определи от отговорната институция в зависимост от това дали е първо нарушение.

Джипът е с украинска регистрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    5
    ...
    Залейте го с киселина това Лайнерати до Неделя и да ходи у Киев да си търси застраховката с репатрак. Ще се стопи, като украинска пушена сланина оставена на Българското слънце. Разберете, братя, без отпор на която и да било нагла сган няма да има ред и мир никога.
  • 16
    4
    СТАМАТ
    Да му подарят ;БТР;,да се разхожда свободно,без да затъва,а ние ще помагаме с пари за гориво и безплатен курорт.
  • 17
    3
    ах горките бедни украинци
    ако не вярвате, вървете вижте украинското Maserati паркирано отстрани на общината до сладкарница Неделя... номера му започва с "АА" .. другото не помня.. само най-големите бедняци в украйна карат такива трошки и пърдялници
  • 25
    2
    Мда
    И сигурно получават помощи?
  • 39
    1
    аз
    Нагли, нагли, нагли!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари