Украйна намекна за мирни преговори с Русия

1
Това става ясно от думи на Володимир Зеленски
Това става ясно от думи на Володимир Зеленски Видео: NOVA

Това става ясно от думи на Володимир Зеленски

Украйна намекна за провеждане на мирни преговори с Русия. Ръководителят на кабинета на Володимир Зеленски заяви, че е възможно "да възникне ситуация", в която заедно с чуждестранните партньори Киев да покани служители на Кремъл на мирни преговори, предава NOVA.

Според Андрей Ермак на нея ще бъде представен ясен план за прекратяване на войната. Повод за коментара беше предстоящата среща на върха в Швейцария. Засега други представители на Украйна не са коментирали думите на Ермак.

В същото време президентът Зеленски заяви, че руските сили се готвели за нова офанзива през месец май или в началото на лятото.

"Русия ще подготви контраофанзивни действия в началото на лятото или в края на май месец. Ние ще се подготвим за тяхното нападение. Тяхното настъпление, която започна на 8 октомври, според мен, не донесе никакви резултати. Ние, от наша страна, ще подготвим нашия план и ще се противопоставим на техните действия. Критичен момент ще бъдат изборите в Съединените щати и едва тогава ще разберем какво ще се случи по отношение на тази война", заяви президентът на Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    112
    Много комунисти , с промити мозъци има в Русе ! А после ,градът умирал ? Ами за това !
  • 5
    7
    БОЦко
    В началото на войната само Ердоган се опитваше да помири двете държави. Вярно, че му предстояха избори, после се случи трагедията със земетресенията, но не мисля, че бе само това. Някой над него му запуши устата.
  • 6
    6
    Име
    Хм. А някой пита ли Русия какво мисли по въпроса? Много важна подробност.
  • 5
    5
    Фенн до 4
    Пий си редовно хапчетата бре кавал! На такива като теб без топки - трябва и пръстчетата да им се режат, че да не цапат ефира!
  • -5
    4
    Фалшиви новини
    ТероруZZНАЦИтата си измислят фалшиви новини и пропаганда! Никой няма да преговаря с окупаторските рушлямски орки! ГРУЗ 200 за всички!!! АМИН! Слава Украiна!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари