Уилям Болдуин идва в България

0
Актьорът беше изключително популярен през 90-те години с роли във филми като "Вътрешен Афери" и "Сливър"
Актьорът беше изключително популярен през 90-те години с роли във филми като "Вътрешен Афери" и "Сливър" Снимка: Фестивал "Cinelibri"

Актьорът беше изключително популярен през 90-те години с роли във филми като "Вътрешен Афери" и "Сливър"

Американската кинозвезда Уилям Болдуин идва в България. Той ще се срещне с българската публика в рамките на 9-ото издание на Международния кино-литературен фестивал "Cinelibri" през октомври, предава Bulgaria On Air.

Единият от четиримата братя Болдуин пристига у нас в качеството си на президент на журито, което ще излъчи лауреатите на награди в основния конкурс: за най-добър пълнометражен игрален филм по литературна творба.

Уилям Болдуин беше изключително популярен през 90-те години с роли във филми като "Вътрешен Афери", "Сливър" и "Обратна тяга".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари