УЕФА снима филм за "орлите" от Разград

0
УЕФА снима филм за "орлите" от Разград
УЕФА снима филм за "орлите" от Разград Видео: NOVA

Лудогорец е първият български тим, който участва в три евротурнира в рамките на един сезон

От УЕФА направиха специален филм за Лудогорец. Екипът на евроцентралата е в Разград още от вторник сутринта, тоест два дни преди мача с Андерлехт в Лига на конференциите, пише Gong.bg.

Направени са интервюта с треньора Анте Шимунджа, неговият асистент Светослав Дяков, както и асът на "орлите" Кирил Десподов.

Този сезон Лудогорец влезе в историята на родния футбол и с нещо друго - стана първият български тим, който участва в три евротурнира в рамките на един сезон - Шампионската лига, Лига Европа и Лигата на конференциите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари