Удариха кола с полицейски началници на пътя Русе - Варна

4

При катастрофата пострада пътник в лек автомобил с русенска регистрация

Малко след 9:40 часа на изхода на Шумен в района на Пети километър е станала катастрофа.

Водач на лек автомобил „Фолксваген“ с русенска регистрация се движи от Седми километър в посока към Варна. На главния път водач на лек автомобил „Сузуки Вагон“ предприема маневра завой наляво в посока към Шумен, и удря движещия се по път с предимство водач на „Фолксваген“-а. След удара е блъснат спрял на стоп на изхода на Шумен лек автомобил „Тойота“ с шуменска регистрация. На място, за оказване на помощ на пострадалите са насочени три екипа на Спешна помощ, съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Откарани в шуменската болница са четирима души, трима от „Сузуки“-то и пътник от „Фолксваген“-а. В „Тойота“-та, в която са пътували директорът на ОДМВР-Шумен ст. комисар Георги Гендов, заместник-директорът комисар Пламен Тодоров и комисар Веселин Захариев, няма пострадали.

До пристигане на медиците ръководството на областната дирекция е оказало психологическа подкрепа на пострадалите. Откарани са с екипи на спешна помощ за преглед в шуменската болница. Изчаква се състоянието им. Водачите на трите автомобила са правоспособни. Тествани са за алкохол и наркотици, пробите им са отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    123
    Нито един прост и безполезен чантаджия не ни отърва от мъките да му плащаме държавната хлебница.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари