Удължават противоепидемичните мерки у нас до 25 август

0

До 25 август маските в градския транспорт, в лечебни и социални заведения, аптеки и оптики ще бъдат задължителни в цялата страна

Това гласи новата заповед на Министерството на здравеопазването. С нея се удължава срокът на въведените противоепидемични мерки на територията на страната до 25.08.2022 г.

Намалява се и срокът на карантината. Така заразените ще са под карантина 7 дни, вместо 10, а контактните - 5, вместо 7 дни.

На контактните лица, които през последните три месеца са си поставили ваксина, или са преболедували, няма да бъде налагана задължителна изолация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    saLL
    Цялото това информационно заблуждение е американска пропаганда! Само се замислете - ще поставите здрав човек под карантина 10 дни, колкото беше, защото?! И този човек ще получи болнични, за да ги предостави на работодателя си, защото... дори не е болен! Абсурд до абсурда!
  • 4
    2
    А-ха,
    И за частната СЗО, притежание на двама (богати) PD-раста: https://thebulgariantimes.com/Кой-всъщност-е-Филантроп-Малкомекий-В/
  • 1
    1
    Дамм,
    Специално за ковид-клакьорите: ТУК: https://onarealcase.blogspot.com/2021/11/blog-post.html
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари