Учителката, която преспа с ученик, му би шута

1
Учителката му изневерявала с по-възрастни
Учителката му изневерявала с по-възрастни Снимка: ПИК

Учителката от Волгоградска област в Русия Ангелина Д., която стана национална знаменитост, след като преспа с ученик, се е разделила с него.

За това разказа на журналисти самият младеж Алексей. И то по телевизията в предаването „Пусть говорят”- руския вариант на нашенското „Искрено и лично”, съобщи bloknot.ru, цитиран от ПИК.

„Тя си е намерила други. По-възрастни от мен.Разказаха ми го други хора. Не изпитвам ревност.Това е просто предателство от нейна страна. Жал ми е за нея.Разлюбих я”, сподели младежът.

В ефир пред погледите на удивения хлапак са показани скриншотове от чатове на палавата даскалица в социалните мрежи с нейни приятелки.Жената признава,че изпитва някакви чувства към ученика, но в свободното си от срещи с него време не се отказва да прави секс с други мъже.

„Аз не съм педофилка. Като ми хареса някой мъж и започвам връзка с него- няма значение дали е на 20 или на 45", разказва жената в чатовете си.

Нейна приятелка се е опитала да я разубеди,че новата и тръпка е непълнолетен и освен друго администрацията на училището може да разбере и да я уволни. Но даскалицата само и написала,че е влюбена в хлапето и я премахнала от списъка си с приятели.

Ангелина и Алексей се срещат три месеца.Началото поставил хлапакът, който отишъл при младата учителка от началните класове и казал, че иска да я добави като приятел в социалните мрежи, защото разбрал,че двамата харесват татуировки и нестандартни гривни. Разговорите и срещите им станали  прекалено откровени доста скоро. Алексей кани Ангелина в дома си. Но те не стигнали до апартамента. Първият им секс е още на стълбите.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари