Учителката, която прави секс със свои ученици получи тежка присъда

21
"Ще имате дълго време да мислите за това, което сте направили", заяви съдията
"Ще имате дълго време да мислите за това, което сте направили", заяви съдията Видео: FOX 13

Въпреки сърцераздирателната пледоария на 30-годишната учителка от Флорида, която преспала с трима свои съученици на по 17 години, съдът не я пожали и потвърди 22-годишната й присъда за секс с непълнолетни. В съда стана ясно, че тя е съблазнявала учениците десетки пъти, пише „Пийпъл”.

„Мразя това, което направих. Иска ми се мога да върна времето и да помисля за потърпевшите, който стоят пред мен. Но не мога. Не мога да го направя. Ако ме мразите, разбирам ви”, каза Дженифър Фихтер в съда, където присъстваха нейните жертви и техните семейства.

Въпреки това съдията я обяви за сексуален престъпник и я изпрати за 22 години в затвора. „Ще имате дълго време да мислите за това, което сте направили. Вярвам ви, че вашата вяра е истинска и ще имате много време да позволите на вярата ви да заработи за вас, така че когато излезете, да бъдете друг човек”, заяви той.

Жертвите на Фихтер и техните семейства твърдят, че тя е съсипала живота им. Учителката дори забременяла от едно от момчетата и се наложило да направи аборт. Когато тя обяснила това на майка му по телефона, разговорът бил записан и представен като доказателство.

Боли. Видях с очите си как губя сина си пред очите си и нищо не можех да направя, за да го хвана”, каза една от майките.

Фихтер има 30 дни да обжалва присъдата.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари