Учените откриха нова фаза на леда

0
Откритието може да бъде доказателство за условията на другите планети
Откритието може да бъде доказателство за условията на другите планети Видео: NOVA

Тя не може да бъде намерена никъде на Земята

Учени установиха нова фаза на леда, която не може да бъде намерена никъде на Земята, информира NOVA. Те твърдят, че откритието може да бъде доказателство за условията на другите планети.

Екипът от американски изследователи е използвал високо налягане, за да превърне водата в прахообразна форма с малки кристалчета. Предполага се, че това е лед, който може да се наблюдава в богатите на вода планети извън нашата Слънчева система.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари