Ученичка от Русе спечели пълна стипендия за лагера на НАСА в Турция

3
Космосът отдавна вълнува Савина Илиева и затова е изключително щастлива, че е одобрена за лагера
Космосът отдавна вълнува Савина Илиева и затова е изключително щастлива, че е одобрена за лагера Видео: Кис 13

Космосът отдавна вълнува Савина Илиева и затова е изключително щастлива, че е одобрена за лагера

Осмокласничка от Английската гимназия в Русе спечели пълна стипендия за летния лагер на НАСА в турския град Измир през юли.

Савина Илиева е една от малкото одобрени, на които изцяло им се поемат разноските по пътуването и престоя в учебно-тренировъчния център за ученици, посветен на космическите науки и изследвания, информира телевизия КИС 13.

Космосът отдавна вълнува Савина, затова е изключително щастлива, че ще има възможността да посети лагера на НАСА в Турция заедно с трима свои съученици от Английската гимназия.

Конкуренцията за лагера на НАСА е жестока, като много малко хора от одобрените стигат до пълна стипендия като Савина.

Савина се интересува от Космоса не просто като му се любува от Земята, а най-вече заради тайните, които крие. Затова тя очаква с нетърпение да посети лагера на НАСА след няколко месеца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    КАСА
    Браво. А Прънджо спонсорира само прендсионери и леки леки службоспасителки. Даже на последната и купи къща на село. Либийски ценности в разкопан град
  • -11
    3
    ???????????
    Защо ме занимават с такива глупости, интересува ме какво се случва с Чеченеца и Емили, това са хора за респект и уважение не тази очилатата
  • 13
    2
    Josh
    Браво! 👏🏻🙌🏻 Продължавай все така. 😉
  • 10
    1
    Гражданин
    "Несъмнено този успех се дължи на дуалната форма на обучение и обменяне на знания с възпитаници на ОУ"Никола Обретенов"" .Поздрави за Савина и пожелания за все по-големи успехи!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари