Убийството в Нови Искър е извършено с аптекарска точност

7
Този, който го е извършил е с тежка психопатия, или е плод на болестно променено съзнание
Този, който го е извършил е с тежка психопатия, или е плод на болестно променено съзнание

Това е хладнокръвно, премислено, подготвено убийство, каза д-р Цветеслава Гълъбова.

Петорното убийство в Нови Искър е извършено с аптекарска точност. Според мен това изключва версията за афект, каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия директорът на държавната психиатрична болница „Свети Иван Рилски” д-р Цветеслава Гълъбова. Тя влезе в студиото, за да разкаже за убитият Георги, когото очаквала на работа на 2 януари.

Вчера вечерта в къща в Нови Искър бяха открити 5 трупа. Според разследващите всички са убити с по един куршум.

Жертвите са мъж на средна възраст – Неделчо Юнаков, неговият син Георги (20 г.), доведената му дъщеря Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Същевременно МВР обяви за издирване 44-годишната Кети Кюхова. Тя е майка на 16-годишната Нанси и втора жена на Неделчо Юнаков.

20-годишният Георги наскоро е започнал работа като санитар именно в държавната психиатрична болница „Свети Иван Рилски”.

„Нищо лошо не мога да кажа за него. Той беше много добър. Винаги беше усмихнат и си изпълняваше добре задълженията като санитар“, заяви д-р Гълъбова.

„Още на първата ни среща го питах защо идва за това ниско трудово възнагражедние. Санитарите са ни на минималната заплата, а той е интелигентно момче. Той сподели, че проблемът не е финансов, а просто иска с нещо да се занимава допълнително. Болните го харесваха. Трябваше на 2 януари да е на работа. Търсен е от персонала“, добавя психиатърът.

Убийството е хладнокръвно, премислено, подготвено. Или този, който го е извършил е с тежка психопатия, или е плод на болестно променено съзнание”, коментира д-р Гълъбова.

Според нея при такъв тип престъпления обикновено убиецът е емоционално обвързан. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари