Убиха и разчлениха Аби Чой

3
Главата на моделката все още се издирва
Главата на моделката все още се издирва Снимка: L'Officiel Monaco

Бившият ѝ съпруг е арестуван за престъплението

Полицията в Хонконг е арестувала четирима за убийството и разчленяването на 28-годишна моделка след финансов спор със семейството на бившия ѝ съпруг, съобщиха полицейските власти в събота.

Частичните останки на влиятелната Аби Чой, която миналата седмица се появи на корицата на модното списание L'Officiel Monaco, бяха открити в селска къща, съобщи полицията. „Все още търсим главата“, каза следователят Алън Чунг пред репортери, след като разкри, че крайниците на жената са били открити в хладилник. Къщата е била оборудвана с електрически трион и месомелачка. "Две тенджери с яхния, за които се смята, че съдържат човешка тъкан, са оставени на мястото на инцидента", добави Чунг, цитиран от АФП и БГНЕС.

Бившият съпруг на Чой е арестуван за убийството в събота следобед, докато се опитвал да избяга от града с лодка, посочи Чунг. Бащата, майката и по-големият брат на мъжа са арестувани по същото обвинение ден по-рано. "Смятаме, че жертвата и семейството на бившия ѝ съпруг са имали много финансови спорове за огромни суми. Някой е бил недоволен от това как жертвата се е разпореждала с имуществото си, което е станало мотив за убийството”, отбеляза следователят.

Първо беше съобщено, че Чой е изчезнала в сряда. Твърди се, че последно е била видяна от брата на бившия си съпруг, който работил като неин шофьор. Полицията каза, че семейството по-рано е излъгало, за да подведе разследващите, допълва БГНЕС.

Около 100 полицейски служители са претърсвали в събота гробище, в което се предполага, че са закопани някои от останките на Чой, каза още полицейският служител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    Гошо куче лошо
    Бахти изродите са тия и ония. Едните направили някво зверство, другия вика: търсим още главата, две тенджери с яхния ... бахти пердето!
  • -3
    1
    БУКВАЛНО
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари