Убиец застреля съученичка, докато я целува

0
Станислав Ангелов - Сиси се занимавал с лихварство, с черно тото, а после разбрали, че е убиец.
Станислав Ангелов - Сиси се занимавал с лихварство, с черно тото, а после разбрали, че е убиец. Снимка: bnews.bg

Сиси застреля своя съученичка, докато я целуваше.

Подсъдимият от "Килърите 3" Милчо Петров-Чироса, който заедно с бащата на Райко Кръвта - бай Васо е сочен от прокуратурата за лидер на пернишката група за мокри поръчки Килърите-3 даде показания пред Спецсъда срещу основния свидетел по делото - Станислав Ангелов-Сиси.

"Искам само да отбележа, че 7-8 човека, които сме тук, сме свидетелствали срещу Станислав Ангелов-Сиси и Николай Николов-Шатката. Те влязоха в затвора, благодарение на нашите показания.

Причината да задържат Сиси след тройното убийство съм аз.

Той е човекът, който запали апартамента ми с жена ми и децата ми. Това, което разбирам аз е, че ме съди моят убиец", заяви пред съда още Мирчо Петров.

Съдията подчерта, че все пак Петров е жив - "Слава богу", отговори Чироса и продължи с показанията си.

Сиси се занимавал с лихварство, с черно тото, а после разбрали, че е убиец.

"Нямам нищо общо с неговите действия. Но няма да давам обяснения. Само ще кажа, че той беше задържан с моя телефон. Жена му ми донесе телефон, на който той се обади, за да му помогна да напусне страната след тройното убийство, което извърши. Аз отидох в полицията и разказах всичко", допълни още Чироса.

Той разказвал всички тези неща, за да добият представа хората в залата кой свидетелства срещу него.

Сиси отведе разследващите до трупа на Теодор Неофитов-Ханс, който бе наказан от групата, тъй като на два пъти отказал да застреля Николай Христов-Хайо.

Пернишката група за мокри поръчки получи обвинения през август м.г. В бандата попаднаха Васил Станков и Милчо Петров, ръководители на групата, както и Борислав Николов, Димитър Начков, Евгени Миленов, Иван Цветков, Йордан Костадинов, Мартин Николов и издирваните Калоян Томов, Георги Георгиев и Марио Арнаудов, всички участници в групата.

Сред предполагаемите им жертви са Атанас Пашин, Красимир Стоянов-Мотореца, Владо Попето, Кръстьо Кръстев-Кръстето, Бойко Славчев, Димитър Гиздов-Гумения и Теодор Неофитов-Ханс.

Предполага се, че още 7 души, които са в неизвестност, са жертви на бандата.

Предстои на днешното заседание Сиси да даде показания в съда. Другият свидетел срещу групата на Бай Васо и Чироса - Николай Николов-Шатката избяга от затвора.

На 30 април от корпуса на Софийския затвор се измъкнаха двама души - бруталният убиец, осъден на 20 години затвор, Николай Николов - Шатката и гватемалският гражданин Хосе Мартинез, подсъдим за въоръжения грабеж на Хаинбоаз.

Те все още не са открити, въпреки че според българските власти в издирването им вече участват не само родната полиция, но и Интерпол. Снимките и на двамата обаче и до момента (т.е. повече от 2 месеца след бягството) не са налични на сайта на Интерпол.

Заради огромния пропуск в сигурността бяха уволнени двамата охранители, допуснали в затвора мнимата полицейска кола, с която раираните престъпници се измъкнали. Директорът на кафеза Петър Кръстев обаче се отърва само с „порицание“ за гафа.

Източник: bnews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари