Цигани затвориха улица в Русе

0
Цигани затвориха улица в Русе
Снимка: ОБЗЪРВЪР - Русе
Това е прословутата ул. Българка, която свързва като пряка други две улици - Петрохан и Шипка. Жилищата, които се разположени от двете и страни са общинска собственост и в тях са настанени "социално слаби" ромски семейства.

Наскоро положената асфалтова настилка прави улицата нормално проходима и предпочитана от шофьорите. Това обаче явно не се харесва на "бедните" цигани, които ползват общинските къщи в района. Те правят всичко възможно, за да пречат на нормалния трафик. Паркират Мерцедес-ите и БМВ-тата си така, че да не може човек да премине по улицата пеш, та камо ли с кола. Малки чавета щъкат непрекъснато по пътното платно и ако все пак някой шофьор успее да се промуши с колата си, то задължително отнася няколко цветущи псувни.

Съвсем наскоро, буквално преди няколко дни, очевици съобщиха, че забранитеният пътен знак, който обуславя еднопосочното движение по ул. Петрохан бил грубо преместен и монтиран в началото на ул. Българка. По този начин голяма част от водачите на МПС са били умишлено заблудени, че с навлизането си с МПС по уличката, вече са в нарушение и подлежат на санкция от орагните на полицията.

Източник: ОБЗЪРВЪР - Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари