Тя реши да скрие бебето, за да не може никой да вижда лицето му. 22 години по-късно ...

0

Тази млада жена от Хонконг е много специална. Самият факт, че е навършила 22 години, също е специален. Тя е родена с ихтиоза гравис – наследствено заболяване на кожата, при което кожата расте 10 пъти по-бързо от нормалното, съответно постоянно има болезнени пукнатини и предразположение към множество инфекции. Повечето хора с това заболяване умират в ранна детска възраст, пише ПИК.

Това младо момиче бива изоставено още след раждането. От болницата са искали да я настанят в дом за умствено изостанали, за да я скрият и да не се показва пред хората. Доброволци в болницата споделят, че момичето било напълно нормално, а една от жените решава да я осинови. 

В училище била подигравана за начина, по който изглежда. Дотолкова, че през главата и са минавали мисли да сложи край на живота си. Дори не е била допускана до някои части на училището, защото имало хора, които изпитвали страх от нея, искали да стои настрани от тях.

Както ще видиш от снимките, младото момиче се е превърнало в една уверена, щастлива жена, въпреки че все още хората я гледат странно и я възприемат трудно. На тези погледи тя отговаря с усмивка.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари