Турски студент си наряза вените два пъти за 3 дни

0

24-годишен турски студент сряза вените си в известен благоевградски хотел тази вечер, само преди два дни съобщихме за турски студент на същата възраст, който направи опит за самоубийство по същия начин.

Въпросът е, обикаля ли турският младеж благоевградските хотели, за да създава суматоха с опитите си за самоубийство. Инцидентът станал привечер, днес той се настанил в хотела. На свечеряване да го потърсят пристигнали негови приятели, които съобщили панически на собственика на хотела, че той не отваря, пише Struma.com

Събрали се пред вратата му, започнали да тропат, но нищо. Не бил забелязан и да излиза, извикана е полиция и в присъствието на полицаите вратата на хотелската стая е разбита, а студентът е намерен безпомощен в леглото, окървавен и страшен. Екип на Спешен център го транспортирал до болницата. За 48 часа това е вторият опит за самоубийство, според запознати на същия младеж от завчера.

Припомняме, че през нощта срещу четвъртък 24 годишен турски студент бе докаран с прерязани вени в спешно отделение, тогава лекарите го спасиха, а около него се събраха момичета от Гърция, които твърдяха, че го прави от несподелена любов. Дали е това или става въпрос за сериозно заболяване, лекарите ще установят. Факт е обаче, че въпросният студент създаде страшна суматоха днес в хотела и изкара акъла на собственици и клиенти.

Източник: Struma.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари