Турски музикант спря летния хит на Джена

0
Летният хит „Дразни ме пак” на Джена е премахнат от интернет платформата на ютюб
Летният хит „Дразни ме пак” на Джена е премахнат от интернет платформата на ютюб

Почти месец вече летният хит „Дразни ме пак” на Джена е премахнат от интернет платформата на ютюб.

Това породи множество спекулации – включително, че звездата ще напусне музикална компания „Пайнер”. Наш репортер се свърза с издателите на звездата, за да разбере какво е довело да изтриването на клипа. Оказа се, че в дъното на цялата неприятна случка стои турски музикант, който има претенция за част от инструменталния пасаж на песента, пише Блиц.

Лятното предложение на Джена е по идея на съпруга й Наско Стоев и на нея самата. Музиката е съчинила самата звезда, която не за първи път участва в създаването на своята продукция, както и цигуларят Георги Георгиев. Аранжиментът е поверен на Борислав Павлов, а римите на топ текстописката Анастасия Мавродиева.

Турският музикант обаче предявил претенции, че е изсвирил този пасаж много преди нашия цигулар. Практиката на ютюб е такава, че когато има някаква претенция, видеото се спира до изясняване на случая. Феновете на Джена обаче могат да гледат и слушат любимата си песен в ефира на „Планета”. От компанията се надяват в най-скоро време случаят да бъде изяснен и ритмичното парче отново да се качи в интернет платформата.

В социалните мрежи пък се развихри страшна дискусия след спирането на клипа. Феновете започнаха да се обзалагат за версиите, заради които се е стигнало до тази крайна мярка.

Едни са убедени, че Джена има намерение да напуска фирмата си, други пък смятат, че Митко Пайнера ще я изгони. Трети са на мнение, че видеоклипът е спрян заради скандалното знаме „Джена или смърт”, което бе използвано във видеото и породи отрицателни коментари от фенове на нейни конкурентки.

Както се разбра обаче, ситуацията е съвсем друга и в най-скоро време песничката отново ще бъде качена в ютюб, където наново ще събира милиони гледания.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари