Тухла и мазилка се стовариха върху 8-месечно бебе

0
Жестоката трагедия се размина на косъм
Жестоката трагедия се размина на косъм Снимка: TNS.bg

Жестока трагедия се размина на косъм, след като част от тухла и мазилка паднаха върху детска количка с 8-месечно бебе.

Инцидентът се е разиграл на кръстовището на ул. „Опълченска” с „Бетовен”, което е буквално на метри от Главната на Пловдив.

Детето е прегледано от Бърза помощ, като лекарите са посъветвали следващите 24 часа, ако родителите забележат нещо тревожно, веднага да го закарат в спешния кабинет, съобщава TNS.bg.

Момиченцето има цицина на главата и рана около устатата. Реално сенникът е спасил бебето, тъй като отломките са паднали върху него и са олекотили удара.

Майката на детето е в шок, но въпреки това успя да разкаже за инцидента пред нашия репортер. Както е вървяла покрай сградата с количката, тя се спряла за момент, в същото време тухлата и мазилката са паднали върху количката.

Тя заяви, че няма да остави нещата така и ще си търси правата до последно.

 На място дойде и районният кмет Георги Стаменов, който заяви, че е пуснал пълни проверки на сградата, кои са собственици и дали е паметник на културата.

Оказа се, че сградата е собственост на СК „Тракиец”, а от районната администрация веднага ще възприемат мерки за обезопасяването й.

Стаменов обясни, че процедурите са изключително тромави и ако не срещне разбиране от страна на собствениците, то тази сграда може да остане така месеци и години, докато се обезопаси.

Източник: TNS.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари