Цветя за сбогом!

0
В последният ден на 43-то Народно събрание Цветан Цветанов дари букет на Цецка Цачева
В последният ден на 43-то Народно събрание Цветан Цветанов дари букет на Цецка Цачева Снимка: Канал 3

В последния ден от работата на 43 Народно събрание лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов подари огромен букет на председателя на парламента Цецка Цачева.

Това стана веднага след изказването за последно на соцлидера Корнелия Нинова, която подчерта ниския рейтинг на 43 НС - само 7 на сто, предаде Канал 3.

"От името на ГЕРБ и всички други съвестни депутати за това, че изтърпяхте всичко това, което чухме и няма как да градим авторитета на институцията с подобно изказване, г-жо Нинова", заяви Цветанов и подари цветята, а пленарната зала изръкопляска.

Цветанов разкри още, че на вчерашния председателски съвет лидерите на партиите в НС са се разбрали да няма декларации, защото сесията е много кратка и такива вече бяха направени при откриването й. "Но няма как да не отговорим на това, което беше казано", призна още Цветанов, провокиран от декларацията на Нинова. Той благодари и на достойните депутати от БСП, както на останалите, но се обърна към социалистите: "Аз зная, че сте доста изнервени и доста притеснени от вътрешни проблеми", им каза Цветанов, но призова отново за консенсус.

Той подчерта, че когато са приемали закони, свързани с националната сигурност и интерес, са били конструктивно, независимо от изявленията на някои лидери на ПГ.

"И следващият парламент ще бъде с подобно многообразие", предрече той. "Благодаря ви, колеги, че си говорихме, а не си обръщахме главите, както в 42 парламент", каза на довиждане Цветанов.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари