Цветовете, които привличат богатството

1
Багрите край нас определено се отразяват на живота ни
Багрите край нас определено се отразяват на живота ни

Има багри, за които се смята, че помагат да увеличим потока на пари

Цветовете край нас определено се отразяват на настроенията ни, затова е важно да ги избираме мъдро, пише az-jenata.bg. А освен това има багри, за които в някои култури се смята, че помагат да привлечем потока на пари, да имаме успех в работата. Въпреки че печеленето на пари зависи главно от нашите усилия и умения, късметът също е важен. 

Жълто

Жълтото е цветът, който наистина разкрива креативността във всеки от нас, събужда положителната енергия, нагласа, подобрява настроението. Жълтият цвят е особено подходящ за спортно облекло, тъй като по този начин ние се чувстваме изпълнени с енергия за спорт. Но от друга страна, това е цвят, за който се смята, че привлича просперитета в живота, късмета, успехите в работата и печеленето на пари. Не пропускайте да го добавите по някакъв начин в живота си, ако все още не сте.

Червено

За хората, носещи червения цвят се смята, че имат самочувствие и духовна сила, уверени са в това, което правят. В китайската култура този цвят е приеман за цвят на изобилието и богатството. Но с червеното не бива да се прекалява, тъй като напряга психиката. Можем да го добавим деликатно в дома или офиса си под формата на чаши за кафе, малък детайл в декорацията. Във визията – под формата на червило, красив тоалет, маникюр, аксесоар, портфейл. 

Златно

В източната култура златното е друг цвят, който носи късмет и благоденствие на своя притежател. Той се свързва с блясъка и светлината. Смята се, че е хубаво да имаме фигурка за късмет, котка Манеки Неко в златно, китайски монети или друга част от декорацията в златист цвят. Не бива да забравяме за портфейл в златисто, както и златни свещи за дома, красива дреха в златиста материя и т. н.  

Оранжево

Сила, положителна енергия и баланс. Този цвят ще ви помогне да повишите вашата увереност, за да може да поемете някои от най-трудните предизвикателства. Оранжевият цвят също се свързва с парите и просперитет в живота. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари