Цвети казала, че повече не иска да тренира!

0
Когато тя реши да се откаже, ми звънна. И и казах да не чувства вина, коментира още Илиана Раева
Когато тя реши да се откаже, ми звънна. И и казах да не чувства вина, коментира още Илиана Раева

"От месец и половина Цвети, даваше индикации, че не иска повече да тренира."

Това заяви шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева по Бтв от Израел.

"Отказа да пътува и до световната купа в Испания. Дойде при мен и поиска да спре. Беше в кабинета ми. Питах я защо. Тя бе обгрижвана от всички. Има прекрасна баба, която се грижи за нея. Прекрасен брат, който се грижеше за нея. Приятелят и Сашо, който много я обича. Направихме и пълни изследвания във Варна, оплакваше се от корем, че не може да спи.

Дойде у дома, преспа и след това тренира добре. След това отиде при треньорката Ина Ананиева. И пак отказа пътува. Два пъти се видяхме и с брат и. Искахме да и помогнем. Беше много разстроена, но няма причина за това. Един Господ знае какво е било в главата на това дете, че да направи нещо подобно", продължи треньорката на златните момичета.

"Едно прекрасно, весело момиче. Била е по-чувствителна, по-развълнувана, но и другите са били такива. Тежки тренировки не е имало, че да се затормозят децата. Спортът можеше да е единственото, което да я изкара от нейното положение. Пожела на всички момичета успех по телефона. Момичетата тук са в тежко състояние. Страшен шок. Те отказаха да играят. И им зададох въпроса какво би искала Цвети.

Когато тя реши да се откаже, ми звънна. И и казах да не чувства вина. Същото е казала и на момичетата. Че се чувства виновна, че ги оставя. Проведохме над 2 часа разговор. И те разбраха, че трябва да играят за нея. Защото щях да ги подкрепя, ако бяха решили да се откажат. Сега трябва да помогнем на Любомира, резервата, която трябва да играе на европейско и олимпиада", каза Раева. 

"Трябва да и покажем сила, вяра и битка, за да оцелее. Мисълта ни е с нашата Цвети. Искам да се спрат спекулациите, че е гонена. Била е обсипвана само от любов. Няма причина да се чувства по този начин. Разбере, че е много страшно. Децата са в ужасно състояние. Тя е част от нашия отбор. И искаме да е здрава. Когато се отказа и казах, че гимнастиката не е всичко в живота. И я подкрепих. Когато бе у нас преди 5-6 дни, успя да заспи. Вечеряхме с мен и Наско, с дъщерите ми. Тя казваше, че изпитва страх и не може да спи. Но не знаеше от какво. Тя ходи и при психолог, но той каза, че няма депресия", заяви Илияна Раева

Източник: Бтв
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари