Цветана Манева: Ние вече не се обичаме, доста сме озверели

1
Актрисата сподели мигове от детството си
Актрисата сподели мигове от детството си Видео: bTV

Актрисата сподели мигове от детството си

"Темата за любовта е единствената, която може да ни убеди, че трябва да имаме разбирателство. Нещо трябва да ни е база, трябва да ни е основа. Ние вече не се обичаме, поне не излъчваме обич, никаква. Доста озверено и разделено човечество битува на нашата територия“.

Това коментира навръх Великден по bTV актрисата Цветана Манева за постановката на Яна Борисова, „За любовта…“,в която участва, след като се отказа от сцената.

След гимназията тя не е приета във ВИТИЗ и работи в завод за кожени изделия в отдела за чанти.

„Отидох да работя там, защото исках да бъда полезна и за вкъщи и да запълвам собственото си време. Сама не съм осъзнавала таланта си“, сподели актрисата.

Попаднах в компания на доста бравурни работнички, разказваха истории от личния си живот. Чух неща, които за първи път чувам“, допълни още тя.

Имах много хубаво и радостно детство, с много хубави и истински игри. Много играех с момчетата и често посещавахме гробищата, за да ядем черници там, колкото и да ни обясняваха, че са толкова хубави, защото изсмуквали мъртвите. Това не попречи на апетита на бандата“, разказа тя.

„За събитията през 1944 г. ни разказваха в училище, но това естествено не беше абсолютната истина. Вкъщи не се говореше за политика, но са приемали немски и руски войници. Бяха възхитена от немските войници – дисциплина и хигиена. Руснаците много пиеха и една вечер са се появили доста пияни, уплашили са баба ми и майка ми, която е била бременна с мен. Баба ми получи перде на очите и ослепя в резултат на това“, сподели Цветана Манева, която е родена през 1944 г. в актьорско семейство, майка ѝ е била католичка, а баща ѝ православен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Валентин
    До Истината До края на 1989 г парламента се събираше 4 пъти в годината.Сега основната заплата е 3 пъти средна заплата за страната и се индексира на всеки три месеца.Така че ме ги интересуват избирателите . В тази връзка попитали Калигула какво да правят бедните а той отговорил да го духат /ветровете/
  • 1
    3
    Бандера
    ЦК Манева е дърта комунистическа торба и не вярва в Бог!
  • 10
    2
    Истината
    Госпожата услужливо забрави, че беше народен представител в българския парламент на Народна Република България от 1976 до 1990 година и кандидат-член на ЦК на БКП (1981 – 1990).
  • 4
    1
    Валентин
    Вярно е
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари