Цвета Атанасова от Русе е претендентка за "Мис България" 2020

0
На най-бляскавото събитие за красота в България ще бъде избрана най-красивата българка за 2020
На най-бляскавото събитие за красота в България ще бъде избрана най-красивата българка за 2020

След броени дни ще бъде избрана новата носителка на титлата "Мис България" 2020, а претендентките за короната в момента са се отдали на усилени репетиции, съчетани с релакс в луксозен комплекс в Банско

Финалът на конкурса ще бъде на 6 ноември 2020, от 18:30 часа в зала Рейнбоу Плаза, София. На най-бляскавото събитие за красота в България ще бъде избрана най-красивата българка за 2020.

Тази година участие в надпреварата ще вземат две красиви пловдивчанки - Симона Хорозова, която ще представя град Пловдив и Венцислава Тафкова - Асеновград. 

Конкурсът ще протече в три тура, като се очаква един от тях да бъде тематичен и свързан с COVID-19. Водещ на “Мис България 2020” ще бъде Теодор Тодоров - Тео. За трета поред година младият и популярен водещ ще бъде на сцената на най-престижният конкурс за красота в България. Зад гърба си Тео има изяви на най-бляскавите сцени в страната, сред които е и Sofia Fashion Week, на което е официален водещ. Специален гост - изпълнител на Мис България 2020, пък ще бъде Владислав Савов, пише TrafficNews.

Ето ги и претендентките за титлата тази година:

Симона Хорозова - Пловдив

Симона Хорозова е завършила Езикова гимназия “Пловдив”. Говори английски и немски език. Учи втора година бизнес администрация в университета в Кьолн, Германия. От малка тренира тенис и плуване, а от скоро и фитнес. Благодарна е на нейното семейство и приятели, че са винаги до нея и я подкрепят. Навръх 20-ия си рожден ден, Симона бе обявена за най-красивата пловдивчанка на 2020 година на елегантна церемония в Bushido Club. Зад гърба си има редица фотосесии и изяви на модния подиум, а през изминалата 2019-а година печели и короната на конкурса „Мис Родопи 2019“. Тя е живото доказателство, че въпреки хилядите спекулации с конкурсите у нас, естествената красота все още е високо ценена, успява да вземе връх над пошлостта и дефилира навсякъде. Защото именно тя ни прави уникални и различни.

Венцислава Тафкова - Асеновград

Венцислава Тафкова е на 21 години и родом е от град Пловдив. Висока е 1.75 см. Учи задочно туризъм в НБУ. Занимавала се е с професионално с модерен балет, но голямата и страст остава модата, с която се занимава повече от 10 години. Зад гърба си има няколко спечелени конкурса за красота и безброй прет-а-портета, като е рекламно лице на редица модни брандове. През изминалата 2019 година, чаровната брюнетка стана първа подгласничка на Стелияна Иванова в спектакъла "Мис България-Пловдив" 2020 и впечатли публика и жури с визия, харизма и мерки. 

Джулиана Бутракова - Пазарджик

22-годишната Джулиана Бутракова е представителката на град Пазарджик. Джулиана е завършила интериорен дизайн в Хьонефос, Норвегия. Говори английски, норвежки и френски език. Студентка е втора година, специалност Медии и журналистика в УНСС, София. Хобито и е футбол, тъй като е футболен съдия и се надява един ден това да бъде и професията и.

Цветелина Маркова - Варна

Цветелина Маркова е на 19 години, с ръст 175см и мерки 88-60-87. Варненката е завършила ВТГ "Георги Стойков Раковски" със специалност „Икономика и мениджмънт”, а в момента е първа година студентка в Икономическия университет - Варна със специалност “Маркетинг”. През свободното си време обича да спортува и да чете книги от различни жанрове. Но най-голямата и страст е модата. От шест години Цвети е професионален модел, с множество участия в модни събития, фотосесии и благотворителни кампании.

Михаела Дамянова - Шумен

18-годишната Михаела Дамянова е Мис Шумен 2020. Ученичка е в СУ "Сава Доброплодни", а любимите и занимания са спортът и танците. Владее английски език и е бивша дългогодишна мажоретка в мажотерния състав към шуменски спортен клуб.

От 9-годишна възраст се занимава с пеене и свири на пиано! Благодари на родителите си за подкрепата и на организаторите на Мис Шумен.

Стефани Юрукова - Велинград 

Изключително естествено красивата Стефани Юрукова спечели титлата Мис Велинград на феноменален шоу-спектакъл в Спа столицата на Балканите. Стефани е на 18 години и е висока 1,75 см. Учи в Националната търговска банкова гимназия в София. Говори перфектно английски език и обича екстремните спортове. 

Тя е на 19 години, висока е 180 сантиметра и е завършила банково дело в Националната търговско-банкова гимназия. Владее английски език. В момента изучава финансов контрол и счетоводство в УНСС. Тренирала е латиноамерикански танци, модерен балет, канго джъмпс, аеробика и зумба.

Ивайла Мечева - Бургас

Ивайла Мачева е на 18 години от град Бургас и е зодия Везни. Учи във френската гимназия, с втори език английски. Занимава се професионално със спортни танци от 6-годишна, а второто ми любимо занимание е да рисувам. Любимият и девиз е "Каквото и да правиш, винаги го прави със сърцето си."

Ивана Иванова - Хасково

Ивана Иванова е родена в Хасково на 19 години и е професионална състезателка по лека атлетика в националния отбор на България Вицешампион е на България за 2016 и 2018 година. Красавицата е първи курс студентка в ПУ Паисий Хилендарски, град Пловдив със специалност Педагогика по физическо възпитание. Висока е 178 см., а амбицията и е да стане добър треньор след като приключи спортната и кариера.

Ралица Ненова - Созопол

20-годишната Ралица Ненова е представителката на град Созопол. Учи Икономика с преподаване на английски в УНСС втора година. Занимавала се е с пиано, пеене и е тренирала лека атлетика.

Цвета Атанасова - Русе

Цвета Атанасова е представителката на Русе. Тя е на 19 години и е висока 1.74см. Завършила е музикалното училище в Русе, а в момента учи в музикалната академия в София, I курс. Свири на пиано. От малка взима участие и печели награди в множество национални и международни конкурси. Горда притежателка е на грамота от кмета на Русе за значителен принос и активна дейност за издигане на авторитета на русенското образование. Всяка година завършва с отличен успех. Тренирала е плуване, а в момента танцува и спортува. Обича екстремните спортове.

Валентина Миленкова - Козлодуй.

Тя е на 19 години, обожава музиката и танцува от 5 годишна. Играла е модерни танци и хип-хоп в много балети. В момента е студентка втора година в ЮЗУ, където изучава режисура и изкуство. Ръководи и детски школи и групи по изкуства в НЧ “Храм – паметник Христо Ботев” 1879 в Козлодуй.

Милена Георгиева - Плевен

Милена Миленова Георгиева е представителката от гр. Плевен. На 18 години е и е висока 1.71 см. Завършила е фармация в Плевен и сега учи в УХТ - Пловдив.

Александра Иванова - Лом

Александра Иванова е “Мис Лом 2020”. 23-годишната дама е висока 182 сантиметра. Студентка е последен курс в УНСС, където изучава “Бизнес икономика”. Има и изкаран курс по актьорско майсторство в НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”, а с баскетболния клуб, в който тренира, е участвала в много републикански първенства.

Ралица Радева - Сливен

18-годишната Ралица Радева е представителката на град Сливен. Учи в НХГ "Димитър Добрович". Висшето си образование ще продължи в София с интериорен и екстериорен дизайн. Тренира джудо от 12 години и е вицешампионка на България за 2019г. Също така обича в свободното си време да рисува. Висока е 1,70. и е зодия Овен.

Йоана Тренева - София 

Йоана Тренева е на 18 години от София. Висока е 1.73 см. Професионален състезател е по спортни танци и се бори за успехи на световно ниво. През свободното си време релаксира и изучава спортна психология.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари