ЦСКА зарадва свой фен на рождения му ден

0
ЦСКА пусна емоционално видео с участието на Стойко Сакалиев
ЦСКА пусна емоционално видео с участието на Стойко Сакалиев Видео: bTV

ЦСКА пусна емоционално видео с участието на Стойко Сакалиев

ЦСКА зарадва свой фен навръх 65-ия му рожден ден! Васил Димитров бе избрал да прекара празника си в трибуните на стадиона в Балчик, където "армейците" спечелиха с 3:0 срещу местния Черноморец, за да продължат към осминафиналите за Купата на България.

В деня на двубоя запалянкото, който е от Силистра, получи екип с автографи на звездите от ЦСКА.

Подари му го бившият футболист и настоящ админстративен директор на клуба - Стойко Сакалиев, предаде bTV.

Балчик щастливите „армейски“ сърца по трибуните бяха много, но за един човек мачът за Купата беше още по-специален. Вчера нашият фен от Силистра Васил Димитров навършваше 65 г. Привърженик е на ЦСКА цял живот. Запалва искрата и в сина си – Симеон. В знак на благодарност момчето иска да изненада баща си по запомнящ се начин. И успява. Васил дълго ще пази спомена от изненадата на Стойко Сакалиев, който се срещна с него на трибуните на Арена Балчик", написаха от ЦСКА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари