ЦРУ публикува обръщение към руснаците

0
То съдържа инструкции как могат да съобщят информация за нахлуването в Украйна
То съдържа инструкции как могат да съобщят информация за нахлуването в Украйна

То съдържа инструкции как могат да съобщят информация за нахлуването в Украйна

ЦРУ разпространи инструкция към руските граждани, благодарение на която те могат да се свържат с управлението и да съобщят на разузнаването информация за руското нахлуване в Украйна, пише вестник Сега.

Видеото с инструкцията е качено на официалния канал на ЦРУ в Ютюб.

Управлението съветва руснаците да ползват за връзка не домашен или работен компютър, както и такъв с интернет връзка. Препоръчва се ползване на надежден VPN или браузера Tor. Едва след това трябва да се попълни името, длъжността и безопасен начин за обратна връзка. 

АР коментира, че официален представител на ЦРУ съобщава, че "има руснаци, които отчаяно се опитват да се свържат с ЦРУ", за да съобщят информация за нахлуването в Украйна. Той не посочва броя им, като подчертава, че инструкцията ще помогне на руснаците да не бъдат разкрити от руските спецслужби. 

Ню Йорк таймс отбелязва, че ЦРУ за първи път публикува обръщение на руски. Изданието предполага, че управлението се интересува предимно от правителствени служители на РФ с достъп до секретна информация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари