ЦИК: Денят за размисъл минава добре!

0
Нямало сигнали за купуване на гласове!
Нямало сигнали за купуване на гласове!

"Денят за размисъл протича добре", обяви говорителят на Централната избирателна комисия Александър Андреев за Агенция „Фокус“.

Той уточни, че са получени две жалби за нарушения, които са от компетентността на Районни избирателни комисии. „Ние ще ги препратим“, поясни той.

По думите му едната от жалбите се състои в това, че в Плевен е имало балони, в цвета на една от политическите партии. Другият сигнал е за разпространение на флайери и материали в квартал във Варна. Той увери, че не е имало сигнали за купуване на гласове. „Към момента сигналите са това“, каза Андреев. Той поясни, че заседанието на Централната избирателна комисия продължава в момента.

Другите сигнали и жалби, които сме разгледали до момента в заседанието се отнасят за периода на предизборната кампания, включително и 11 ноември, които нямат отношение към днешния ден за размисъл“, поясни Андреев. „В днешния ден се произнасяме по всички сигнали, които са постъпили до момента. “, добави той. По думите му има сигнали, подадени на 5 и 6 ноември, които се разглеждат сега. „Но не са неща, които се отнасят към изборите в утрешния ден, подчерта говорителят на ЦИК.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари