Иван Белчев заема централно място в Народното събрание

1
В самото начало на първото заседание на 49-ото Народно събрание русенският депутат сподели във Фейсбук снимка от мястото си в пленарна зала
В самото начало на първото заседание на 49-ото Народно събрание русенският депутат сподели във Фейсбук снимка от мястото си в пленарна зала Снимка: Facebook

В самото начало на първото заседание на 49-ото Народно събрание русенският депутат сподели във Фейсбук снимка от мястото си в пленарна зала

"Началото на 49-ото Народно събрание е дадено.

Мястото ми е в центъра с гледка към всичко случващо се в залата."

Негови привърженици му пожелаха успех, мъдри решения и ползотворна работа в коментари под публикуваната снимка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    8
    немам думи
    вижте ме къде седя! смшник!
  • 6
    7
    До последните 2-ма
    Депутатите трябва да бъдат хора с много добър професионален и политически опит, с висока експертиза в определена област, базираща се на висше образование и да бъде въведена минимална възрастова граница, определяща и наличието на житейски и социален опит. Подобни критерии са въведени в някои стари демокрации, но за съжаление у нас в Народното събрание влиза всякаква шлака от обществото, която като този нещастник пише къде е седнал в залата, а не какво полезно за хората и държавата ще направи, но наистина ще постигне като народен представител, но в буквалния смисъл на думата "народен", а не некадърен. Това е положението!
  • 5
    6
    ДО ПЕШО
    Абсолютно и точно формулиран коментар! Само че те ако са постигнали нещо и са нещо, няма да си губят времето в т.нар. "парламент". А повечето от тях вече 30 години работят като депутати, като резултатите /отрицателни/ са налице. Как студентчето и господинът, който визирате /може да е запазил някоя кесийка с русенски въздух/, ще съумеят да гласуват изменения, поправки или напълно нови закони???? Или по-скоро ще гласуват каквото им наредят, все пак заплата /и не само/ получават за това.
  • 10
    5
    Пешо
    Не одобрявам депутати да бъдат хора които не са постигнали НИЩО в живота си, не са се доказали като професионалисти в някоя сфера, а са празнодумци и Фейсбук позьори ! Депутати трябва да бъдат богати хора, с успехи в бизнеса, визионери, хора които могат да дадат нещо на Русе, а не студенти, безработни политици, адвокати даже без кантора и други подобни гладни индивиди !
  • -1
    4
    LOL
    и аз не го одобрявам Иванчу за дупетат ама тия по-долу дето държите сметка да ви обадя, че сметка имате право да държите само на вашите избранници, а така като ви чета вероятно вашият избор е наци-фаши псевдо адвокатчето Златанов. На него дръжте сметка. Дейността му в миналия парламент е идентична с тази на Иванчу - т.е. празнословене от парламентарната трибуна и нула реални действия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари