Цените продължават да растат

0
Скок има при лекарствата, различни видове грани, както и при услугите
Скок има при лекарствата, различни видове грани, както и при услугите

Скок има при лекарствата, различни видове грани, както и при услугите

След два месеца дефлация индексът на потребителските цени отново се покачи на месечна основа – през юли спрямо юни инфлацията е 0,9 на сто. На годишна база индексът на потребителските цени се е покачил с 8,5 %.

Поскъпване има при различни видове хранителни стоки, но прави впечатление, че през туристическия месец юли услугите за краткосрочно настаняване отбелязват ръст на цените с повече от 24 %. Туристическите пътувания поскъпват със 17 на сто.

При храните ръст при цените има на някои видове плодове, например цитрусите и ябълките, при свинското и тестените изделия, докато поевтиняването е при кореноплодните, изварата и бобовите растения.

При нехранителните стоки – поскъпват електроенергията и горивата, пощенските услуги, посещението на ресторанти и кафенета, козметиката, фризьорските и козметичните услуги.

Скок има при лекарствата, лекарските и денталните услуги.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Ебанка в танка
    Фак ю Росенец, Фак ю Раша ! Дайте ни още малко педерасти в парламента, дайте ни още кравешки гъзове за излизване. А на Австрия никой копче не и казва че още си купува газ от Русия в старите обеми и старите договорени цени. Много скапана нация е тази Българската. Ще я зачистят до 20г. завинаги.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари